kuvagalleria

PUTIIKKIMME ON  AARREAITTA, JOSTA

LÖYDÄT AINA UUSIA HELMIÄ   

Liikkeemme on täynnä toinen toistaan ihanampia aarteita niin kotiin kuin omaan pukeutumiseen. Jokaisen hyllyn ja henkarin luona odottaa uusi erityinen helmi valmiina luomaan jotain kaunista ympärilleen. 

 Putiikissamme on kolme osastoa: vaate- ja asuste- ja sisustuspuoli. Vaatepuoleltamme löydät aina ihanat vuodenajan mukaiset trikoo- ja pellavatunikat sekä kauteen sopivat lämpimän pehmoiset tai höyhenen kevyet lisäasusteet. Kesällä valikoimassamme mukana myös ihastuttavat myös silkkimekot ja -tunikat. Meiltä löydät myös  uskomattoman kauniit Espanjalaiset ja Italialaiset kengät, jotka varmasti keräävät puoleensa ihastelevat katseet.  

Asustepuolemme tähtiä ovat erittäin laadukkaat italialaiset nahkalaukut. Valikoimaa löytyy moneen makuun, iltalaukuista isompiin arkilaukkuihin ja kimmellyksestä aina hillittyyn  klassiseen mustaan. Meiltä löydät lisäksi kauniit korut, hiuskoristeet, huivit ja muut asusteet.

Sisustuspuolen valikoimassamme on paljon käsintehtyjä tuotteita, joista jokainen on ainutlaatuinen erityiskappaleensa. Valikoimassamme ovat myös herkulliset käsintehdyt ruotsalaiset Haupt Lakritsinn lakritsikonvehdit sekä itse suunnittelemamme Raumalla käsin valetut laadukkaat ja todella kauniisti palavat kynttilät. 

Haluamme tuoda asiakkaillemme parhaita ja laadukkaimpia tuotteita, mutta kuitenkin pitää hintatasomme mahdollisimman edullisena. Unelmamme on, että tuotteemme voisivat olla jokaisen ulottuvilla ja saisivat tuoda hyvää mieltä ympärilleen.  

Olet sydämellisesti tervetullut meille aarteiden etsintään ja vaikka rauhassa vaan ihastelemaan!