Tietoa meistä

MEIDÄN SYDÄMELLÄMME ON LUODA KAUNEUTTA YMPÄRILLEMME

"Jokainen ihminen on kaunis omalla ainutlaatuisella tavallaan. Muodin tehtävänä on korostaa tuota kauneutta. Tärkeintä on löytää tyyli, joka saa sinut tuntemaan olosi mahtavalta ja juuri omalta itseltäsi. Ei välttämättä ole tarvetta seurata trendejä vaan voi luoda itse omansa. Meistä on ihanaa saada auttaa asiakkaitamme tällä löytöretkellä!"

Haluatko tutustua lähemmin meidän putiikkiperheeseen? 

Tässä vähän jotain tietoa meistä: 


Marika:


Marika on maanläheinen tekstiilialan artesaani, joka ottaa lämmöllä jokaisen asiakkaan vastaan. 

Hänen käsissään syntyy putiikin omaa tuotantoa sekä somistuksia ja esillepanoja. 

Marika on monipuolinen materiaalien asiantuntija ja osaakin antaa hyviä neuvoja ja vinkkejä, kuinka vaatteita tulisi hoitaa. Hänelle jokainen asiakas on yhtä tärkeä ja hän pyrkiikin siihen, että asiakas voi lähteä hyvillä mielin elämysten putiikistamme.
                                        Minna:

Minna on meidän kokoava voima ja putiikkimme ihana sykkivä sydän <3 

Hänellä on yli 15 vuoden vankka kokemus sisustus-, kauneudenhoito-, maahantuonti-, sekä vaatealalta.

Minna piti ensin yksin kauneushoitolan, terapiapalveluiden ja asustepuolen yhdistävää Shhh...Secret -yritystä samalla paikalla, missä nykyinenkin liikkeemme sijaitsee. Shhh...Secret toimii edelleenkin omana kokonaisuutenaan, sisältäen Minnan tarjoamat terapiapalvelut.

Nyt myös kaikki muut Minnan rakastamat alat ovat yhdistyneet M&R Lifestyle yrityksessä.

Minnan Shh...Secret yrityksen vierestä vapautui loppusyksystä 2018 liiketila, jonka hän heti vuokrasi ja päätti laajentaa yrityksen tarjontaa sisustus- ja vaatepuolen valikoimilla. Kauneushoitolakin on yritykseen vielä tulossa... Liiketilat yhdistettiin väliseinät kaatamalla ja uusi yritys sai uudet isot tilat sekä uudistetun ilmeen. Minna viettää pitkiä aikoja vuodesta Espanjan auringon alla ja siellä on syttynyt hänen rakkautensa espanjalaiseen sekä italialaiseen muotiin. Tuo rakkaus näkyykin putiikissamme niin tuotteissamme, kuin myös kaikkien osastojemme nimissä, jotka ovat nimetty näyteikkunoihimme myös espanjaksi.

Toiminnan naisena Minna on monessa mukana: Hän on mm. osana kaupantoimikuntaa, Rakastunut Raumaan -yhteisöä sekä Kauppakamaria. Minna tunnetaankin Raumalla ja eri yhteyksissä lämpimänä tiimipelaajana, joka tuo joka paikkaan mukanaan aina aimo annoksen sydämen viisautta sekä vankkaa kokemusta ja luo rohkeutta seurata unelmia sekä innostusta elämään. 


                                        Jaana:

Jaana on hymyilevä asiakaspalvelija joka nauttii työstään. Tämä rauhallinen puualan artesaani on sormistaan näppärä käsityöihminen, jolle itsetekeminen ja oman luovuuden kehittäminen ovat tärkeä osa elämää. 

Putiikkimme kauniit tuotteet saavat visuaalista ja taiteellista silmää omaavan Jaanan loihtimaan suloisia somistuksia kaikkien iloksi.


Jaana elää työuransa unelmaa tässä putiikissa, jossa saa luoda visuaalisia elämyksiä tunnelmallisessa ympäristössä ja auttaa asiakkaita löytämään etsimänsä.

 No niin, nyt tunnet meidät jo vähän paremmin :)

Tervetuloa putiikille moikkaamaan meitä ja tutustumaan tähän meidän ihastuttavaan työajan kotiin!